Uitgaansweb Steden Gids voor Uitgaan in Gent

Gids voor Uitgaan in Gent

Als je op zoek bent naar een leuke tijd in Gent, België, dan is dit de blog post voor jou. Hier zijn onze tips over wat te doen als je uitgaat in Gent. We vertellen je waar je kunt eten en drinken en hoe je de stad kunt verkennen!

Uitgaan in Gent is een belevenis voor zowel inwoners als toeristen. De lokale bevolking kan zich verwachten aan een nonchalante levensstijl, terwijl bezoekers de kans krijgen om te genieten van tal van uitgaansgelegenheden. Zo zijn er restaurants met allerlei keukens, kunt u gaan dansen in een van de vele discotheken of een film pakken in een van de vele bioscopen. Als u vooral geïnteresseerd bent in pretparken, dan vindt u die ook in Gent!

Cafés

Een leuk café om te bezoeken in Gent is Café Petrus. Het gaat open om 11.30 uur, dus je kunt er genieten van een pint of wat eten als je dat wilt. Ze draaien leuke muziek, die niet te hard staat. Het adres van dit gezellige etablissement is Sint-Amandstraat 15 en je mag het zeker niet missen tijdens je verblijf hier! Een ander café dat de moeite waard is tijdens je verblijf in Gent, is Charlatan Café op de Vlasmarkt nummer 6. Deze charmante plek heeft drie verschillende zalen waar elk genre muziek gespeeld kan worden; zeker een geweldige plek met een gezellige sfeer die de hele week door aangeboden wordt, behalve op maandag wanneer ze gesloten zijn!

Het café is een hotspot geworden voor jonge gasten die op zoek zijn naar een feestje. Het is gevestigd in een oud gebouw en de gezellige sfeer is perfect om tot rust te komen na een lange week studeren. Het adres is Coupure Links 651 en het zal gesloten zijn van half juli tot eind augustus!

Uit eten

Als u naar Gent gaat, mag u een bezoek aan het charmante restaurant De Witte Leeuw zeker niet overslaan. De keuken heeft een indrukwekkend Frans-Belgisch menu en is zeer snel met de bediening. U zult merken dat ze ook nog eens uiterst vriendelijk zijn! Gelegen aan de Graslei 6 in de stad, is het zeker de moeite waard om deze plek zelf te ontdekken als u er de volgende keer bent!

Bij Jan van de Bon vindt u een enorme variëteit aan wijnen voor zeer schappelijke prijzen. Niet te versmaden is de geweldige sfeer en de keuze uit maar liefst 400 wijnen. Het adres is Koning Leopold II-laan 43 in Antwerpen wat dit restaurant nog toegankelijker maakt!

Het Japanse restaurant in Gent, Fujiyama, bevindt zich in de Zalmstraat 29. Zelfs als u nog nooit eerder in een Japans restaurant bent geweest, zal deze ervaring onvergetelijk zijn!

Restaurant De 3 Biggetjes bevindt zich in de Zeugsteeg 7 en is, zoals de naam al doet vermoeden, zeker het uitproberen waard. Zorg ervoor dat je hier niet ook maar één keer gaat eten vanwege het unieke karakter!

Discotheken

Discotheek Decadance is een fenomeen. Het ligt in de Overpoortstraat en die straat staat bekend als een straat waar gezelligheid hoogtij viert, dus je kunt hier op zaterdagavond echt uit je dak gaan. Hoewel het hier soms druk kan zijn, geeft dat zo’n geweldige vibe af!

De discotheek aan de Sint-Jacquesnieuwstraat 50 in Frisco is the place to be als je op zoek bent naar een te gekke avond en wilt feesten tot het ochtendgloren. Niemand zal je kleding beoordelen, dus maak je geen zorgen over wat je draagt – het is allemaal goed!

Dit is de ultieme dansvloer, die alle andere in Europa verslaat! Het heet Culture Club en het doet zijn naam eer aan. Als je op zoek bent naar een discotheek die je versteld zal doen staan, kijk dan niet verder dan Afrikalaan 174.

Bioscopen

Kinepolis is gevestigd op Ter Platen 12. Deze bioscoop heeft een verscheidenheid aan films die zorgen voor een spannende avond, perfect voor als je wilt ontspannen en wat plezier hebben! Er zijn ook andere bioscopen in de buurt, zoals Sphinx, die veel verschillende films op dezelfde dag aanbiedt met opties om daarna uit te gaan in de bar ernaast.

De beste bioscoop hier in de buurt is Studio Skoop, waar ze films uit de hele wereld vertonen en waar je na je film meteen naar de aangrenzende bar kunt gaan – wat kan er beter zijn?

Attractieparken

Recreatiepark Blaarmeersen is een park in het centrum van Brussel, België. De belangrijkste attracties zijn het strand en de speelplaatsen voor kinderen. Het park is elke dag open van 9u tot 21u en is gemakkelijk bereikbaar met de bus of met de auto op de Zuiderlaan 5.

Leef je uit met de lasergames in The Zone, midden in het centrum van de stad. Geschikt voor zowel kinderen als ouderen! Om te ontspannen na een zware battle, ga je naar hun bar op Voskenslaan 135.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post