Uitgaansweb Steden Alles wat u wilde weten over uitgaan in Luik

Alles wat u wilde weten over uitgaan in Luik

Ga je vanavond uit in Luik? Zo ja, dan moet u onze gids over uitgaan in Luik eens lezen. We vertellen je alles wat je moet weten over uitgaan in Luik, inclusief de beste plekken om naartoe te gaan en welk tijdstip van de dag het beste is om uit te gaan. Daarnaast hebben we ook een lijst met alle belangrijke dingen die u moet onthouden tijdens het uitgaan: waar u uw auto niet moet parkeren, hoeveel geld het kost in verschillende clubs in de stad, en nog veel meer!

De beste plekken om uit te gaan in de stad Luik, België zijn te vinden rond het Vrijheidsplein. Als je een drankje neemt bij de iconische fontein terwijl je mensen voorbij ziet komen. Of als je plaatsneemt in een van de vele bars en restaurants met terrassen op verschillende pleinen in de buurt, zal je avond niets minder dan fantastisch zijn!

Er heerst een gezellige en warme sfeer in Luik tijdens de winter. De terrassen zijn gemaakt voor de zomer, maar er zijn heaters geïnstalleerd zodat de plek het hele jaar door gebruikt kan worden. Er zal altijd iets te drinken zijn, zelfs als het buiten koud is, vanwege het assortiment bieren, dat België beroemd maakt over de hele wereld!

Leuke uitgaansgebieden

Het Luikse plein van Lace du Marché is een geweldige plek om je avondje uit in de stad te beginnen. Het is er rustig, maar je vindt er wel hier en daar vertier op dit mooie plein met uitzicht op de fontein van Luik. Je kunt er ’s winters ook buiten op een van de terrassen zitten onder het genot van een verwarmd biertje (als dat niet hemels klinkt). Als het je toch te druk wordt, heeft Le Carré nog meer opties, waaronder muziekpodia en bars waar mensen later op de avond gaan clubben als het warmer wordt!

Lace du Marché, een plein in het centrum van Luik, is een geweldige plek om de avond te beginnen. Neem plaats op een van de terrassen en geniet van het uitzicht op de fontein van Luik. Geniet van een heerlijk biertje op elk moment van het jaar dankzij de verwarmde daken! Het mag dan misschien rustiger zijn dan Le Carré als je uitgaat in Luik, beide plaatsen hebben genoeg voor je in petto op het gebied van entertainment. Onder andere met verschillende bars rond elk gebied – inclusief degenen die de hele winter open blijven dankzij verwarmingssystemen!

Clubs

Als je uitgaat in Luik, kun je het beste meteen naar Fiesta Club Luik gaan. In deze club kun je niet alleen terecht voor een drankje, maar het zit er ook vol met mensen van alle leeftijden en culturen die ervoor zullen zorgen dat je nacht langer duurt dan verwacht! Om deze hotspot buiten de stadsgrenzen te vinden, kijk je tijdens je avontuur door België in de buurt van de Universiteit van Luik. Deze nachtclub is populair geworden in heel Europa dankzij de geweldige sfeer en fantastische mixologie die elk bezoek de moeite waard maakt.

Aan de bar kunt u genieten van heerlijke cocktails terwijl u luistert naar dans- en popmuziek, gespeeld door plaatselijke dj’s. Er zijn ook bankjes geplaatst zodat je niet de hele nacht hoeft te staan. In het hart van Luik is er L’Impasse Club waar DJ’s hun beste tunes draaien in een van de historische huizen. Het vergt een grote inspanning om niet afgeleid te worden van de schoonheid ervan, want je moet afdalen in de kelder van een oud huis voor een drankje!

Barretjes

Au Tableau is een geweldige plek om uit te gaan voor de nacht. Je kunt je vermaken in een van hun vele bars of op hun grote terras dat uitkijkt over Luik. Ze hebben zowel binnen als buiten zitplaatsen, dus er zijn genoeg opties als het gaat om uit te gaan en ook plezier te hebben met vrienden! Zorg er dus voor dat je altijd leeft alsof vandaag je laatste dag is, want morgen komt misschien nooit.

Dit is het concept achter Carlsberg’s Luikse wijnbar, die een zeer ontspannen omgeving creëert om uit te gaan in Luik. De openingstijden zijn flexibel en er is geen sluitingstijd; zodra het gezellig begint te worden kan iedereen hier de hele nacht blijven hangen. Bar Carlburg biedt bier, plezier en muziek tijdens uw avondje uit met vrienden of vreemden – u zult zeker een geweldige tijd hebben terwijl u geniet van heerlijke gerechten zoals hamburgers in combinatie met bieren uit hun indrukwekkende selectie! Het is een leuke plek wanneer open tijdens de dag, maar ’s nachts ze bieden ook veel entertainment opties dus zeker niet te missen deze hot spot als op zoek naar een aantal kwaliteit tunes samen met die lekkere drankjes.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een leuke tijd, dan is het Luikse nachtleven iets voor jou. U kunt overal in de stad terecht om iets leuks te doen – de terrassen zijn het hele jaar door geopend! En als het koud wordt, zijn ze zelfs verwarmd, zodat gasten zich niet oncomfortabel hoeven te voelen als ze buiten in een café of bar zitten. Er zijn ook tal van grote clubs waar uitgaan in Luik super spannend zal zijn; plus er tonnen van relaxte plekken voor degenen die liever chillen dan dansen.

https://uitgaanservaringen.nl/uitgaan-luik/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post