Uitgaansweb Steden Hoe beleef je het perfecte avondje uit in Brussel?

Hoe beleef je het perfecte avondje uit in Brussel?

Brussel wordt de volgende uitgaansbestemming. Met een levendige jonge bevolking, wereldberoemde restaurants en bars, en een van de beste uitgaansgelegenheden in Europa, wordt Brussel de plek om te zien en gezien te worden!

In dit artikel vertellen we je alles over een perfect avondje uit in Brussel.

Als u uit wilt gaan in Brussel, is er veel variatie. Er zijn veel clubs en cafés met jazzmuziek of moderne dansvoorstellingen als dat is waar u van houdt; anders zijn er ook theaters voor meer cultureel entertainment. De stad heeft ook bioscopen, dus wat uw voorkeur ook is- het zal zeker aan uw wensen voldoen tijdens een avondje uit hier!

Als u op zoek bent naar een cultureel avondje uit in Brussel, dan kan dat ook. Maar omdat er zoveel te doen en te zien is tijdens een avondje uit in Brussel, kan het moeilijk zijn om alle hotspots in de gaten te houden! Daarom hebben we deze handige gids samengesteld die beschrijft waar je niet mag missen tijdens je tijd hier bij ons in het Night Out In Brussels magazine. Lees onze tips hieronder voordat je vanavond het mooie centrum van Brussel induikt!

Uitgaansgebieden

De Grote Markt is ’s nachts het epicentrum van het bruisende Brusselse uitgaansleven. Het trekt drommen toeristen, zowel internationale als binnenlandse, die de vele terrassen, restaurants en cafés opzoeken om te genieten van een heerlijke Belgische keuken terwijl ze genieten van een spectaculair uitzicht over het historische plein. Toch is deze iconische locatie geen exclusieve hotspot. Het is omringd door even rauwe zijstraten waar men ook kan genieten van alles wat Brussel te bieden heeft. En dit alles zonder al te veel geld te hoeven uitgeven aan drank of eten tijdens hun reis naar zelfontdekking door middel van lokale cultuur!

Als u op zoek bent naar een goed restaurant, ga dan naar de Korte Beenhouwersstraat en de Hoedemakersstraat. Deze straten hebben top beoordeelde restaurants die niet zullen teleurstellen. Als je zin hebt in frietjes, ga dan naar de Place De Bourse, want hier vind je de beste frietkramen van Brussel. Je vindt hier ook een aantal geweldige bars in de buurt als je zin hebt in een avondje uit in de stad! Een andere plek die de moeite waard is, is het Sint-Goriksplein of de Kolenmarkt. Hier vind je clubs en leuke bars, dus het is ideaal om na 23.00 uur te gaan feesten!

Clubs

De meest bekende club die je zult vinden als je uitgaat in Brussel is Fuse. Hier zorgt de beste techno muziek voor een groot feest en zorgt ervoor dat het altijd leuk is bij Fuse. De DJ’s die hier draaien behoren tot de beste; dit maakt het uitgaan in Brussel nog beter dan anders! Soho Club staat ook bekend als een van de beste plekken in Brussel om een avondje uit te gaan – kom vanavond met ons dansen!

Als je uitgaat in Brussel, mag je een bezoek aan Soho Club niet missen. De club is gevuld met voornamelijk funk en house muziek die je zin geeft om op te staan en de hele nacht te dansen! Als dansen niet je ding is, geen zorgen- er zijn ook geweldige lichtshows elke dag van de week waardoor het een nog spannendere ervaring wordt. Tot slot, als salsa je zin geeft om op de dansvloer te gaan staan, dan is Havana Disco Bar misschien ook de moeite waard om te bezoeken!

U kunt uw avondje uit in Brussel compleet maken voordat u een hapje gaat eten. Het menu en de muziek zijn beïnvloed door Latijns-Amerikaanse en Spaanse klanken, dus er zullen live optredens zijn terwijl u hier bent! U kunt zich ook uitleven met de dj’s die vlak naast u draaien. Bereid u dus voor op een onvergetelijke nacht dansen tot in de vroege uurtjes.

Leuke barretjes

Gecko is een populaire bar gelegen aan het St. Goriksplein dat jonge mensen aantrekt die op zoek zijn om hun avondje uit te beginnen met een aantal heerlijke cocktails en bieren op de kaart.

Bij uitgaan in Brussel hoort ook een bezoek aan L’Archiduc. Deze bar heeft de klassieke uitstraling van een oude jazzclub en staat bekend om de live optredens van lokale bands. Het beste is dat je moet aanbellen voordat je binnenkomt, want er zijn geen uitsmijters of serveersters op deze intieme plek – alleen goede muziek, drankjes, gezelschap!

Sounds Jazz Club is nog zo’n beroemde jazzclub in Brussel die u de kans biedt om de authentieke sfeer te proeven. Gelegen aan het Sint-Goriksplein 1, biedt deze bar elke week live optredens van verschillende bekende muzikanten en biedt ook jonge artiesten een kans om op te treden. Het is een van die plaatsen die sterk worden aanbevolen wanneer u met uw vrienden of familieleden op stap gaat voor een leuke tijd in Brussel! Groupil le Fol brengt herinneringen terug uit de geschiedenis, want vroeger werd deze plek gebruikt als bordeel, maar nu kunnen mensen hier genieten van heerlijke gerechten terwijl ze ontspannen na het diner.

Brussel is een leuke stad om uit te gaan!

De stad Brussel biedt een opwindend nachtleven voor haar bezoekers. Een drankje of twee in een bar is één optie, maar de nacht wegdansen in lokale clubs is ook beschikbaar voor feestgangers. Jazzmuziek speelt niet alleen een grote rol in bars in de stad; er wordt zelfs gezegd dat jazz “heel belangrijk” is en dat er veel mogelijkheden zijn, zoals het bezoeken van meerdere bars met een jazzthema in deze fascinerende Europese hoofdstad!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post