Detail van een evenement:
Falun Dafa: Kapermolen Hasselt - Gratis lessen! - Hasselt (aantal hits: 991)
Soort Sport / Recreatie
Geen flyer beschikbaar!
Datum 04/10/2016 tot 03/10/2017
Programma Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie.

Falun Dafa is een krachtige methode en heeft een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere dinsdagavond van 19u tot 20u30 terecht in de turnzaal van Kapermolen te Hasselt. Tijdens de zomermaanden (van mei tot eind september) gaan de oefenlessen door in Domein Bokrijk (Wereldplein)! Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Voor meer info: Wilfried Duchamps 0488/615.098 of wilfried.duchamps@telenet.be

Tijdstip 19u00 tot 20u30
Inkomprijs Gratis
Locatie / Adres Turnzaal Kapermolen Hasselt, Koning Boudewijnlaan
Provincie Limburg
Extra informatie Opgelet! Tijdens de zomermaanden (mei tot en met september) gaan de oefenlessen door in Domein Bokrijk (Wereldplein).

URL (www-adres) http://nl.falundafa.org/index.html
E-mail karin_claes@hotmail.com
Telefoon voor meer informatie 0488/615.098
   
Ter info: rechtstreekse link naar deze pagina http://www.uitgaansweb.be/email_ev.asp?idnr=9139
Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina.
Evenement verwijderen: Geef unieke code: